Izvor: Press, 28.Sep.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZERINA OVIM PRIZNANJEM OSRAMOTILA BANETA: Bolje da se ljubim sa Lunom, nego da radim ono što mi predlažeš svaki dan! (VIDEO)

Nije mogao ni da sanja da će ga ovako izdati.
Mlada blogerka Luna Đogani ne prestaje da intrigira javnost otkad je napustila ''Zadrugu 1'', a nezapamćena priča o ljubavnom trouglu između nje, Slobe Radanovića i Kristine Kockar i dalje je aktuelna u svim medijima.



S obzirom na to da ga i nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << raskida često pominje u ovom najpopularnijem hiperrijalitiju, ona je i Baneta Čolaka uporedila sa njim. Naime, ona je njegovu devojku Zerinu Hećopoljubila u usta pred njim, što je njemu zasmetalo.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Međutim, nju je to toliko izvelo iz takta da je pred svima priznala šta joj to on predlaže svaki dan, a što ona vešto krije.



Bolje je da se ja poljubim sa mojom rijaliti prijateljicom Lunom Đogani, nego što me ti ubeđuješ da treba da imamo se*s i da je to potpuno normalno - rekla je Zerina.


On je isti Sloba! Zamerao mi je kad se poljubim sa Milanom Miloševićem u usta, a zezanje - rekla je Luna.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Banetu nije bilo svejedno zbog svega što je njegova devojka izjavila, a detaljno o ovome pogledajte u nastavku.



Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.







 



K.Ristić


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.