ŽENO, KO TI DADE DOZVOLU? Sigurni smo da je ovo najduže i najmučnije parkiranje u istoriji! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENO, KO TI DADE DOZVOLU? Sigurni smo da je ovo najduže i najmučnije parkiranje u istoriji! (VIDEO)

Većini muškaraca, čim čuju da je žena vozač, odmah padne "mrak na oči".

Iako će se onima koji se zalažu za ravnopravnost polova zbog ovakvih izjava isto "smrknuti", u ovom slučaju ćete se složiti da ova žena zaista ne zna da parkira.

Kada je Aš Budia izašao na svoj prozor nije verovao koju je scenu video. Žena je uporno pokušavala da se parkira... I pokušavala, pokušavala... To je trajalo i trajalo i na kraju je konačno uspela.

- Ovo nisam video >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u celom svom životu - rekao je Aš, koji je inače vozač autobusa.

Da ne bismo mnogo objašnjavali, najbolje je da pogledate video i uverite se da je ovo možda najgore parkiranje koje ste ikad videli.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) KO LI JOJ JE DAO DOZVOLU?! Ovo je sigurno najgore parkiranje u istoriji!

Izvor: Kurir, 06.Feb.2017

...Većina muškaraca, čim čuju da je žena vozač, odmah reaguje najblaže rečeno, negativno, ali iako će se oni koji se zalažu za rodnu ravnopravnost zbog takve izjave pobuniti, u ovom slučaju će morati da se slože da ova žena zaista ne treba da seda za volan..Kada je Aš Budia izašao na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.