ŽENE NE VOLE KAD NE STENJETE, KAD GA ZBRZATE… Kako da steknete titulu VRHUNSKOG LJUBAVNIKA?

Izvor: 011vodič.com, 16.Dec.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENE NE VOLE KAD NE STENJETE, KAD GA ZBRZATE… Kako da steknete titulu VRHUNSKOG LJUBAVNIKA?

Nijedan muškarac ne želi titulu lošeg ljubavnika, ali ako žele titulu odličnog – moraće malo da se potrude. Evo šta je to što žene nikako ne vole da čuju ili vide u krevetu, a šta je to što obožavaju.
Mašta
Žene vole maštovite ljubavnike. Muškarac koji zna da pogodi njene želje i koji prati njene uzdahe i pokrete – zna šta ona želi. To može svaki muškarac, uz malo volje, da postigne. To se uči, vežba.
Suviše pažljivi muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Kad muškarac u krevetu pita: ‘Mogu li? Smem li? ‘, to ženi uopšte nije se*si. Zbog takvih pitanja ženama pada raspoloženje. Pravi ljubavnik zna šta žena hoće, a i zna da čita suptilne znake koje mu ona šalje. Prepoznaje njene pokrete. Zato i jeste dobar ljubavnik.
Mehanika nikako
Se*s bez strasti ženama je dosadan. One to doživljavaju kao ispunjavanje obaveze i loše potrošeno vreme. Nije poenta da samo on “završi posao”. Isto tako, ne mora ona svaki put da padne u nesvest od višestrukih or*azama, ali mehanički seks oteraće je iz vašeg kreveta. Žena će ovakvo ponašanje u krevetu lako da prebaci na sve sfere života, pa će misliti da se nećete truditi ni na jednom polju dovoljno.
Preglasno ili pretiho stenjanje
Preglasan ljubavnik može da iritira. Isto tako nije privlačan ni onaj koji samo ćuti. Najbolje je da muškarac pronađe zlatnu sredinu – uzdasi neka joj kažu da ste uzbuđeni i da uživate, ali nikako nemojte preterivati. Oprezno i s vulgarnostima, jer ih neke žene ne vole. Probajte, najpre u šali, pa čekajte reakciju…
Eksperimentišite
Ako ste u dugoj vezi, nemojte da se plašite da eksperimentišete. Svima se dešava da upadnu u rutinu i dosadu. Isprobajte nove poze, igrajte razne uloge, a možete da pokušate i sa igračkama. Žene ne vole previše konzervativne muškarce koji nisu otvoreni za novotarije. Ali i ovde – oprezno.
Predug oralni se*s
Neke žene vole oralni se*s, ali nijedna ne voli kada se muškarac predugo izgubi u njenom međunožju. Postoje muškarci koji svu pažnju posvećuju samo tome, a ako to traje predugo, ženama postane dosadno. Osim toga, predug oralni se*s može da bude bolan, naročito ako muškarac neguje bradu od tri dana.
Se*s na brzinu
Žene ne vole kada je muškarac u se*su brz kao zec. One ne vide svrhu takvog seksa, osim ako nije reč o nekoj spontanoj situaciji. Ukoliko ste kod kuće i poželite se*s, krenite polako, menjajte ritam, odnosno na trenutke budite nežni, a na trenutke žestoki.

The post ŽENE NE VOLE KAD NE STENJETE, KAD GA ZBRZATE… Kako da steknete titulu VRHUNSKOG LJUBAVNIKA? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.