ZEMUNCI ŽELE TRON NAJBOLJIH BASKETAŠA U Beogradu za vikend počinje borba za titulu

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEMUNCI ŽELE TRON NAJBOLJIH BASKETAŠA U Beogradu za vikend počinje borba za titulu

Foto: Aleksandar Grašić / Promo Predstojećeg vikenda Beograd će biti domaćin najboljim svetskim basketašima, na prvom FIBA 3×3 čelendžeru koji će se održati na platou ispred Arene. Ulaz na tribine biće slobodan oba dana vikenda. Glavni favoriti za osvajanje ovog turnira su domaći timovi: Liman, Novi Sad i Zemun. Foto: Aleksandar Grašić / Promo Lazar Rašić Turnir će okupiti najbolje domaće i svetske timove, a pored novčane nagrade, pobednik će osvojiti i kartu za učešće na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mastersu u Pragu. Favofiti za osvajanje su domaći timovi, Novi Sad, Liman i Zemun, a upravo će beogradska ekipa do glavnog žreba morati da dođe kroz kvalifikacije. Svoj prvi meč Zemun če igrati u subotu od 10 sati protiv Pala, dok je druga utakmica u kvalifikacijama zakazana za isti dan od 11.40 časova, a rival je Tbilisi. Ukoliko uspeju da ostvare željeni rezultat Zemunci će se takmičiti u grupnoj fazi koja je na programu istog dana, a kapiten ove ekipe Lazar Rašić istakao je pred start turnira da on i njegovi saigrači žele plasman u finale. – Drago nam je što smo dobili priliku da učestvujemo na prvom čelendžeru u Beogradu, što je šansa da se pred domaćom publikom pokažemo u što boljem svetlu. Turnir je izuzetno jak, a mi ćemo kroz kvalifikacije pokušati da stignemo do glavnog žreba i posle toga da damo sve od sebe da stignemo do finala – rekao je kapiten Zemuna Lazar Rašić. Srpski reprezentativac pozvao je ljubitelje dobrog basketa da u što većem broju dođu na turnir. – Ovim putem pozivam sve ljubitelje dobrog basketa da u subotu i nedelju dođu na turnir i isprate ovaj veliki događaj i pruže podršku domaćim – poručio je Rašić. Prvi turnir ovog tipa u Beogradu trajaće dva dana (u subotu od 10 do 18 i nedelju od 18 do 22), a […] More
The post ZEMUNCI ŽELE TRON NAJBOLJIH BASKETAŠA U Beogradu za vikend počinje borba za titulu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.