Izvor: Press, 29.Jun.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŽELIMO OSLOBOĐENJE" Popularni Hrvat otkrio zbog čega KIDA NA SRPKINJE, njegova izjava će RAZBESNETI HRVATICE!

Stjepan Hauser otkrio je zbog čega mu se dopadaju Srpkinje.
Čelista Stjepan Hauser ovih dana boravi u srpskoj prestonici, a ne krije da mu se Srpkinje i te kako dopadaju. 
"Srpkinje su nekako otvorenije od Hrvatica, napucaju se slobodnije su, odišu tim nekim seksepilom. Naše su više skučene, malo konzervativnije i to je tako... valjda Srbima to imponuje, a nama želimo to neko oslobođenje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekao je Stjepan u emisiji "Exkluziv".
Kija nastavila dalje, uživa u društvu OVOG muškarca!

Mnoge je iznenadila vest da se Stjepan nakon raskida sa Jelenom Rozgom oženio pijanistkinjom Lolom Astanovom. Naime, Hauser je 1. aprila objavio sliku sa svog "venčanja" i time zbunio mnoge. Ipak, reč je bila o prvoaprilskoj šali.
Jelena Kostov prošla kroz pakao, jedva izvukla ŽIVU GLAVU


"Ja sam volim ženiti, to mi je hobi. Svaki prvi april ću se venčati", rekao je Stjepan kroz smeh. Hauser se našalio, a vest da je slobodan obradovala je mnoge dame.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sad ćete ga voleti još više: Jedan od najpopularnijih Hrvata otkrio zašto ga privlače Srpkinje

Izvor: Story, 29.Jun.2018

Čelista Stjepan Hauser ovih dana boravi u srpskoj prestonici, a ne krije da mu se Srpkinje i te kako dopadaju. – Srpkinje su nekako otvorenije od Hrvatica, napucaju se slobodnije su, odišu tim nekim seksepilom. Naše su više skučene, malo konzervativnije i to je tako… valjda Srbima to imponuje,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.