Izvor: Blic, 15.Nov.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBUNIO MNOGE Veljko ima novu devojku, a o bivšoj je rekao ovo...

Veljko Ražnatović poznat je kao veliki šarmer i zavodnik. Nakon mnogobrojnih lepotica, Veljko, kako je "Blic" pisao, ponovo uživa u ljubavi sa Anđelkom Đurašković, ćerkom Mila Đuraškovića, sa kojom je u vezi bio pre nekoliko godina.

Međutim, iako je sa Anđelkom u ljubavi, Veljko se putem društvenih mreža priseća bivših devojaka poput Lune Đogani sa kojom je, kako se pričalo, bio u vezi.

Iako su u javnosti isticali da su prijatelji, te nisu želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da otkriju svoju ljubav, nagađalo se da tu ipak postoji "nešto više". A njihov najnoviji post dokazuje da su druženje nastavili i posle te tajne veze.

Pročitajte još...

Na Instagram profilu, Veljko je javno podržao Lunu koja je nedavno postala modna blogerka.

Izgleda da to uopšte ne predstavlja problem njegovoj devojci Aniki. Podsetimo, Cecin sin i Anika zabavljali su se nekoliko meseci, krajem 2014. i početkom 2015. godine.

Anika je letos izazvala bes javnosti zbog statusa na društvenim mrežama, gde se hvalila basnoslovno skupim automobilom koji je dobila na poklon od oca. Šta je tada uradila, pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.