Izvor: Press, 07.Jun.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG OVOGA JE PAO U DEPRESIJU: Anđelo otkrio šta je uzrok NJEGOVOG PIJANSTVA! (VIDEO)

BIlo je jasno da se zadrugar zabrinuo zbog mišljenja svoje porodice.
Najveseliji zadrugar u toku sinoćne žurke bio je Anđelo Ranković, a kako je popio određenu dozu alkohola, zadrugar je dobio prekid filma.



Kad se probudio, nije mogao da veruje šta je uradio, a kako je pomislio da se nije ponašao u skladu sa okolnostima u kojima se trenutno nalazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << on je pao u tešku depresiju.



Drvo mudrosti je načulo da se Ranković zbog toga ne oseća baš najbolje, pa ga je pozvalo na jedan razgovor.




Autor: TvPink Printscreen


Osećam se loše zbog svega sinoć, nikad mi se nije desilo da onako baljezgam. Pogotovo zato što se sve to emitovalo na tv-u. Osećam kao da sam ispao debilčina, imao sam presek filma. Ja imam takav osećaj, vidiš i sam da devet meseci nisam bio takav. Preseklo me i nervira me to, osećam se bezveze zbog nje - rekao je Anđelo.


Drvce mu je uputilo nekoliko saveta, a Ranković je u tom trenutku shvatio šta je zapravo bio uzrok svega što mu se desilo.




Autor: TvPink Printscreen


Ja sam se samo probudio i osetio sam se mnogo loše. Toliko kukam da hoću kući i kao da mi se sve srušilo jutros, možda mi se sve skupilo - rekao je on.


O čemu su još razgovarali pogledajte u nastavku.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.