Izvor: Blic, 29.Mar.2024, 16:11

ZBOG NJEGA SE LEPA BRENA RASPLAKALA U EMISIJI Pevačica nije mogla da zaustavi suze,ove reči će zauvek pamtiti: "Molim te, kada se to desi, upali mi sveću"

Lepa Brena je u više navrata pričala o svom susretu sa poznatom proročicom Baba Vangom, a kako priznaje, ona nije jedina koja joj je proricala sudbinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nije mogla da pretpostavi šta joj sudbina sprema: Zbog njega Brena nije mogla da zaustavi suze

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Mar.2024, 04:31

Uspomene Lepe Brene diraju pevačicu u srce. Lepa Brena je u više navrata pričala o svom susretu sa poznatom proročicom Babom Vangom, a kako priznaje, ona nije jedina koja joj je proricala sudbinu. Naime, uspomene Lepe Brene vezuju se i za čoveka koji joj je u ranom detinjstvu predvideo uspeh.. Ata...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.