ZAVODNIK, MAJSTORSKI NIVO! Namestio je sve tako da je morala da mu kaže DA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 09:54

ZAVODNIK, MAJSTORSKI NIVO! Namestio je sve tako da je morala da mu kaže "DA"! (VIDEO)

Tinejdžerska ljubav, lepa stvar.

Kris Šeldon (22) bi mogao da podučava druge u oblasti zavođenja.

Doduše, jasno je da devojka, Hejli Hejven (19), već gaji simpatije prema njemu, ali ipak, njegov potez je vredan divljenja. Njih dvoje su se družili mesecima povremeno, ali su se uglavnom mimoilazili u školi u koju ide zajedno.

Kris je iskoristio priliku kada su prelazili preko mosta u njihovom gradu, rekavši da bi voleo da se fotografišu. Dok su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nameštali, on joj je predložila da mu bude devojka.

Ona se prvo zbunila, ali izabrani trenutak je bio savršen, i samo mu je pala u zagrljaj. Još kad joj je rekao "volim te", bila je pečena, što se kaže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.