ZATOČENI U NEZNANJU Šta su sve propustili učesnici Parova

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATOČENI U NEZNANJU Šta su sve propustili učesnici Parova

Većina učesnika Parova već godinu dana boravi u vili zbog čega nemaju ni najosnovnije informacije iz spoljnog sveta. Zbog slave i evrića propuštaju mnogo.

Oni ne znaju koji je datum, dan u nedelji, koliko je sati, a kamoli šta se sve dešavalo u zemlji i u svetu dok su se oni svađali, ljubili, varali, tukli, pljuvali, molili za seks i hranu.

Kao sportsku naciju, nas napolju obradovale su pobede Orlića na Svetskom prvenstvu, zatim to što su košarkašice osvojile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evropsko prvenstvo, ali i što su vaterpolisti Srbije osvojili zlato na Evropskim igrama u Bakuu. Međutim, ovim lepim momentima nisu mogli da se raduju i takmičari „Parova“, koji su bili u tom momentu preokupirani prljavim vešom Miljane Kulić.

Zmaja od Šipova više je interesovalo kada će mu dovesti devojku sa kojom će da spava nego to što je posle 38 godina snimnjen nastavak Rarova Zvezda - Buđenje sile.

Podatak da je očuh starlete Kim Kardašijan, Brus Džener postao žensko i da je on sada Kejtlin Džener uzdrmala je svetsku šou-biznis scenu, a on(a) se našao na svim naslovnim stranama najprestižnijih svetskih časopisa. Mnogi u „Parovima“ bi voleli da imaju njegovu popularnost i novac, pa bi poput Brusa bili spremni na sve što su mnogo puta do sada i dokazali da bi se našli u medijima.

Svadba Severine i Igora Kojića ostala je upamćena po dobro izrežiranom scenariju, pa bi se u njoj mnogi od učesnika “Parova” pronašli jer su odlični glumci.

Ništa manje radosna vest nije ni ona da je Seka Aleksić posle nekoliko godina braka sa Veljkom Piljkićem ostala u drugom stanju. Jedna od poslednjih stvari koje su “Parovi” propustili, ali ne toliko lepa jesu nedavne poplave koje su zadesile Srbiju.

ZMAJ: I AKO MI MAJKA UMRE MENE TO NE ZANIMA

Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, nekoliko puta je naglasio da mu je učešće u ovom rijalitiju nešto najvažnije životu. Skandalozna izjava koju je nedavno imao je da ne želi da mu produkcija javi ukoliko mu majka umre jer će tako izgubiti bitku za nagradu od 100.000 evra. Izgleda da psiholozi koji rade sa njima ovu izjavu nisu shvatili kao problematičnu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.