ZASUCITE RUKAVE! Žene otkrile koje ‘nese*sualne’ sitnice ih najviše uzbuđuju!

Izvor: 011vodič.com, 18.Nov.2019, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASUCITE RUKAVE! Žene otkrile koje ‘nese*sualne’ sitnice ih najviše uzbuđuju!

Ono što žene često seksualno uzbuđuje ponekad su sitnice u ponašanju muškaraca za koje nikada ne biste pomislili da su uzbudljive. To je potvrdila i jedna u nizu rasprava na Redditu gde su žene pisale o svakodnevnim sitnicama koje muškarci rade, a koje njih uzbuđuju.
– Moj suprug ponekad obavlja fizičke poslove oko kuće. Pokosi dvorište Džef, platiću ti – jedan je od komentara na Reddit-u. Varijacije ovog odgovora bile su veoma česte, a mnoge žene rekle su da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ništa ne uzbuđuje više od posmatranja muškarca kako obavlja kućne poslove poput pranja sudova, ali naravno, pod uslovom da ga ranije nisu zamolile da to uradi.
Biti pažljiv i predvideti šta će usrećiti vašu lepšu polovinu usrećiće i uzbuditi svaku ženu. Imajte na umu da uopšte ne mora da se radi o velikim delima. A dok deo žena tvrdi da ih najviše uzbuđuje kada im njihov partner pomaže u kućnim poslovima, drugima je mnogo seksipilnije kada njihov partner obavlja fizičke poslove oko kuće, piše klix.ba.
– Ne postoji ništa seksipilnije od muškarca koji kosi travu ili popravlja automobil. Kada gledam svog momka kako popravlja nešto, uvek razmišljam o tome šta još može da radi sa tim prstima – jedan je od komentara.
Žene pišu da ih uzbuđuje i način na koji njihov partner “zasuče rukave”, a neke jednostavno uzbuđuje posmatranje njihovog partnera dok vozi. Mnogo je neseksualnih načina na koje možete uzbuditi svoju lepšu polovinu. Ali za to je neophodna dobra komunikacije i razumevanje onoga što je vašoj partnerki potrebno.

The post ZASUCITE RUKAVE! Žene otkrile koje ‘nese*sualne’ sitnice ih najviše uzbuđuju! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.