ZASTRAŠUJUĆE - 9 od 10 žena danas boluje od ISTOG SINDROMA kao Merilin Monro: Broj sve više raste

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 23:42

ZASTRAŠUJUĆE - 9 od 10 žena danas boluje od ISTOG SINDROMA kao Merilin Monro: Broj sve više raste

Kao slavna filmska diva.
Sindrom Merilin Monro je česta pojava kod mnogih žena. To je stanje duha u kome žena ne prihvata, ne voli i ne ceni sebe , bez obzira koliko je uspešna i ostvarena.
Merilin Monro je jedna od onih žena zbog koje su navodno muškarci „gubili“ glavu. Glavna plavuša Holivuda imala je mnogo obožavatelja, udavala se tri puta, ali joj to nije donelo sreću. Dakle, postojao je sindrom nazvan po njoj – sindrom Merilin Monro.
Zašto je sindrom dobio ime po čuvenoj plavuši? Da, jer njen život za šou bio je daleko od onog koji je bio skriven iza maski. Sumnja u sebe, nedruštvenost, sklonost depresiji i strahovima – sve je to proganjalo Merilin tokom njenog života....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.