ZAPROSIO JE DOK JE IMALA SRČANI UDAR - Od straha nije znao šta da uradi: Ne mogu da ti UKLONIM BOL, ALI...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2022, 19:23

ZAPROSIO JE DOK JE IMALA SRČANI UDAR - Od straha nije znao šta da uradi: "Ne mogu da ti UKLONIM BOL, ALI...!"

"Bio je toliko šokiran što sam pristala da je zamalo i on dobio srčani udar!"

Maurice Benton zvani Mo je zaprosio svoju buduću ženu Joanne Orris zvanu Džo dok je imala srčani udar, a dugodišnja ljubav njegovog života konačno je odlučila da se uda  i to zvanično nakon što ga je godinama odbijala.

Par u 90-im godinama koji su zajedno živeli 37 godina konačno se venčavaju! Nakon što je Moris Benton (90) zaprosio Džoan Oris (92) dok je ona imala srčani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udar.

Maurice Benton (90) i Joanne Orris (92) – poznatiji kao "Tim Mo i Džo" odlučili su da se venčaju tokom hitne medicinske pomoći u njihovoj kući.

Joanne Orris, je pristala da se odluči dok je bila u zastoju srca nakon godina odbijanja Moovih redovnih predloga. A kasnije se našalila da je bio toliko šokiran njenim prihvatanjem da je zamalo doveo do srčanog udara prenosi Mirror.

Sada se oporavila od zdravstvenog straha i par je zauzet pravljenjem planova za svoj veliki dan sledećeg meseca.

Džo se prisetio prosidbe: Rekao sam Mo: "Osećam se tako bolesno. Ne mogu ništa da uradim za tebe, pa ću nazvati 999."

"Onda je izašao napred i kleknuo. Rekao je: "Izvini što ti ne mogu oduzeti ovaj bol. Hoćeš li se udati za mene?"

- U prošlosti sam uvek govorila ne, ali moj srčani udar nas je naterao da shvatimo da nam možda nije preostalo još toliko godina, pa ćemo se ipak venčati - izjavila je Mo

- Maurice je bio toliko šokiran što sam pristala da je zamalo i on dobio srčani udar - kazala je.

Venčali su se protekle subote. Kažu da su većina njihovih prijatelja i članova šire porodice mislili da su već bili u braku.

- I dalje ću biti njen rob, svakog dana perem i peglam veš. Joanne se teško kreće, ali i dalje ima zdrav i oštar um. Bilo je vreme da od mene napravi poštenog čoveka - izjavio je Maurice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.