ŽAO MI JE ŠTO MOJ SIN NE VIDI KO SU MU NEPRIJATELJI! Osman Karić se oglasio, pa progovorio o Stefanu i Ivi!

Izvor: Press, 02.Okt.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽAO MI JE ŠTO MOJ SIN NE VIDI KO SU MU NEPRIJATELJI! Osman Karić se oglasio, pa progovorio o Stefanu i Ivi!

Otac Stefana Karića, Osman Karić oglasio se povodom njegovog odnosa sa Ivom Grgurić. Naime, Iva je otvoreno priznala emocije prema Stefanu, ali on i dalje nije spreman da uplovi u ljubavnu romansu.
Foto:pink
Međutim, nakon ispovesti Grgurićeve o aferi sa Marijanom Šarićem, upitali smo Osmana da nam prokomentariše odnos Ive i Stefana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<




Autor: Pink.rs.


To da li se meni Iva sviđa ili ne, nije bitno, bitno je šta Stefan oseća, nikada mu se nisam mešao u izbor devojaka. Stefan još uvek ne shvata da je u "igrici" koja se zove rijaliti "Zadruga", gde nema pravila sem jednog - "sam protiv svih". Tamo nema drugarstva, dozvoljava da njime upravljaju tamo njemu bliski ljudi koji ga poštuju kao čoveka, ali ne vole kao igrača. Od večeri kada je Dalila ustala i rekla da, ako dođe do veze između Ive i Stefana, mnogi će pasti u drugi plan, počinje spletkarenje, lažno moralisanje i saveti Stefanu da ne treba da bude sa Ivom. Žao mi je što moj sin nije još uvek prepoznao to - izjavio je Osman.


Osman nije hteo da imenuje zadrugare za koje smatra da su Stefanovi neprijatelji, ali je naglasio da će vreme sve pokazati.




Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.