ZAMRŠENO! Đukić priznao OSEĆANJA prema Jeleni, Nataša spopadala Karića, a onda su NJIH DVOJE završili ispod pokrivača!

Izvor: Press, 11.Dec.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMRŠENO! Đukić priznao OSEĆANJA prema Jeleni, Nataša spopadala Karića, a onda su NJIH DVOJE završili ispod pokrivača!

Filip Đukić je tokom večerašnje žurke priznao Mariji Kulić da je gaji emocije prema Jeleni Pešić, što je kasnije napravilo pravi haos u Beloj kući kada se pročulo. Najviše je pobesno Vladimir Tomović, koji je smatrao da će tako Đukić ukaljati Jeleninu čast.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Nataša Radan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je počela da spopada Stefana Karića posle žurke, a kada je preterala, on ju je sklonio sa svog kreveta. U cik zore desio se preokret, kada su Nataša i Filip krenuli da razmenjuju nežnosti na krevetu, što je šokiralo zadrugare.
Foto: TV Pink Printscree
Njihov odnos tu nije stao, a ovo dvoje zadrugara krenuli su da se strasno ljube.
Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku su se zavukli ispod pokrivača i akcija je krenula. Šta su tačno radili, to samo oni znaju, ali sudeći po pokretima koji su se dešavali, izgleda da su imali vrelu akciju pred celom sobom.
Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OVDE SE VIŠE NE ZNA KO KOGA: Đukić priznao da je ZALJUBLJEN u Pešićku, Tomović POLUDEO, pa ovaj završio s Natašom!

Izvor: Scandal.rs, 12.Dec.2019, 00:48

Filip Đukić je tokom sinoćne žurke priznao Mariji Kulić da je gaji emocije prema Jeleni Pešić, što je kasnije napravilo pravi haos u Beloj kući kada se pročulo. Najviše je pobesno Vladimir Tomović, koji je smatrao da će tako Đukić ukaljati Jeleninu čast. Sa druge strane, Nataša Radan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.