Izvor: Blic, 18.Sep.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽALI ZA NEKADAŠNJOM ZAJEDNIČKOM DRŽAVOM Poznata hrvatska pevačica podržala ideju Jugoslavije i pokrenula različite komentare

Iako je od raspada nekadašnje balkanske zemlje prošlo više od 25 godina, jasno je pokazala da bi volela da ona i dalje postoji.

Alka Vuica (56) pokrenula je različite komentare kada je na društvene mreže postavila sliku na kojoj su u prvom planu njene papuče, na kojima je simbol Jugoslavije.

Hrvatska pevačica je u prošlosti u više navrata govorila o "srećnim vremenima" koji su na ovim prostorima bili u vreme Josipa Broza Tita, te je još jednom pokazala svoj stav kad je ta tema u pitanju.

- Dobro jutro, papučari! Eks Ju! - napisala je Alka kratko u opisu slike.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.