ZADRUGARKI ISPALI ZUBI U LAJVU! Degutantna scena u Zadruzi 3 – Stefan Karić ZAPREPAŠĆEN prizorom!

Izvor: 011vodič.com, 11.Jun.2020, 01:03

ZADRUGARKI ISPALI ZUBI U LAJVU! Degutantna scena u Zadruzi 3 – Stefan Karić ZAPREPAŠĆEN prizorom!

Zadrugar Stefan Karić je danas u Beloj kući proslavljao krsnu slavu, a kako je bio oduševljen, čak i uplakan zbog pisma svoje porodice, on se potrudio da sve zadrugare okupi oko crnog stola koji je bio prekrivena hranom i pićem za kojima stanari redovno čeznu. 
On je izašao iz Bele kuće kako bi pozvao ekipu iz izolacije i usput sreo Jelenu Pešić koja mu se požalila kako su joj ispali zubi iz čista mira. Jelena je bila u šoku na stepenicama ispred, dok je Karić >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mislio da je u pitanju šala.
Stefane, ispala su mi dva zuba – rekla je Jelena, a onda se Stefan nadovezao:
Ma daj ne zezaj me na današnji dan – rekla je ona, a Pešićeva je otkrila da su u pitanju navlake, a ne ceo zub.
Kako ga zadrugari ne bi tražili po imanju, Stefan se ubrzo vratio u kuću, dok je Jelena ostala ispred zatečena šta joj se dogodilo.
The post ZADRUGARKI ISPALI ZUBI U LAJVU! Degutantna scena u Zadruzi 3 – Stefan Karić ZAPREPAŠĆEN prizorom! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.