ZADRUGARKA diluje kokain!

Izvor: Press, 18.Okt.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARKA diluje kokain!

Beogradska policija stavila pod lupu jednu učesnicu rijalitija "Zadruga" zbog sumnje da se bavi trgovinom droge.
Foto: Printscreen
Vrbovali je
Kako saznajemo, radi se o veoma popularnoj učesnici koja je sklona problematičnom ponašanju i javnim skandalima, a sumnja se da je pred ulazak u rijaliti prodavala narkotike u srpskoj prestonici. Prema navodima našeg izvora, policija uveliko proverava >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ovu informaciju, a ukoliko se ispostavi da su navodi tačni, biće privedena na saslušanje.
- Jedna mlada učesnica rijalitija "Zadruga" upetljana je u dilovaje droge. Ona već izvesno vreme prodaje kokain po gradskim krugovima. Voli izlaske i druženje s imućnim ljudima, pa se u tim krugovima očigledno zanela. Vrbovali su je neki žestoki momci i ona je počela da nudi kokain - otkriva izvor Srpskog telegrafa i objašnjava da je učesnica pred ulazak u rijaliti nudila drogu i poznatim ličnostima.
- Ona očigledno nije svesna da je to krivično delo i da može da završi u zatvoru. Slala je poruke ljudima i nudila drogu, govorila kakvog je kvaliteta, koliko košta... Veoma naivno je uletela u celu tu priču. Nudila je narkotike i nekim ljudima sa estrade, imućnim ljudima, kao da nije svesna da se takve stvari prate i lako provale - objašnjava naš izvor i nastavlja:
- Ona je inače naprasna i nepromišljeno postupa kroz život, zato je više puta bila u centru nekih skandala. Mislim da javnost neće moći da se opasulji kada se obelodani ko se od učesnika u "Zadruzi" bavi prodajom droge - dodaje on.
Sagovornik Srpskog telegrafa tvrdi i da policija uveliko istražuje ovaj slučaj.
- Ove informacije stigle su i do državnih organa, koji sada ispituju slučaj. Policija sada sve to proverava i ako se utvrdi da je devojka zaista dilovala kokain, policija će upasti u "Zadrugu" i odvesti je pravo na saslušanje. S obzirom na to da je bila više nego neobazriva pri prodaji psihoaktivnih sustanci, samo je pitanje vremena kada će je policija privesti - završava izvor.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.