ZADRUGARKA OTKRILA DETALJE STRAŠNE NESREĆE KOJA JU JE ZADESILA – proživela pravi pakao! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 26.Nov.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARKA OTKRILA DETALJE STRAŠNE NESREĆE KOJA JU JE ZADESILA – proživela pravi pakao! (VIDEO)

Tokom dana Maja Marinković ispričala je zadrugarima kakva nesreća joj se dogodila kada je bila mlađa. Naime, Marinkovićeva je ispričala da je išla na ringišpil, gde joj je preko noge prešao vozić za decu. Međutim, to nije sve, jer je Maja imala nesreću i kada ju je automobil udario
Nailazi onaj vozić, tu je bio ringišpil, slušaj. I sad čekam onaj vozić, i ja vidim da ide vozić i stala, ne pomeram se, šanse nema. A on išao mnogo brzo i ja kako sam stala, on mi pređe >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << preko noge. Tata dolazi izvlači me, on se dere. Jednom kao klinka, kad sam išla u školu, bio je neki kamion, uopšte nisam videla da piči auto i bacio me do prodavnice. Ali nije mi bilo ništa, samo sam nosila gips – ispričala je Maja.




The post ZADRUGARKA OTKRILA DETALJE STRAŠNE NESREĆE KOJA JU JE ZADESILA – proživela pravi pakao! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TATA JE IZVLAČI I DERE SE NA NJU: Maja Marinković doživela OGROMNU NESREĆU! Zadrugari ZANEMELI! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2019

Tokom dana Maja Marinković ispričala je zadrugarima nesreću koja joj se dogodila kada je bila mlađa. Naime, Marinkovićeva je ispričala da je išla na ringišpil, gde joj je preko noge prešao vozić za decu. Međutim, to nije sve, jer je Maja imala nesreću i kada ju je automobil udario. – Nailazi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.