ZADALA DOMAĆI Iako će uskoro napuniti 50, pevačica na sceni u trakama

Izvor: Blic, 20.Sep.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADALA DOMAĆI Iako će uskoro napuniti 50, pevačica na sceni u trakama

Dženifer Lopez opet je pokazala da je broj jedan u američkoj industriji zabave, ali i da mlađe koleginice mogu dosta toga da nauče od nje.

Pevačica je za vikend imala fenomenalan šou na "iHeartRadio Music" festivalu u Las Vegasu koji nije nikoga ostavio ravnodušnim.

Pevačica se na bini "MGM Grand Garden" arene pojavila u belom bodiju sa minimalno materijala i puno traka koje su malo toga ostavile mašti.

Bele providne trake obavijale su joj telo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada se oznojila, tek tada je delovala više nego izazovno.

Jedino što je kvarilo "sliku", bila je nespretna frizura sa pomalo smešnim šiškama.

Tokom nastupa, Džej Lo je otkrila da će od 20. januara početi njen šou u Las Vegasu pod nazivom "All I Have", koji će se održavati u "AXIS theater" u čuvenom "Planeta Holivud" rizotu.

U međuvremenu, Dženifer će u Njujorku snimiti seriju "Shades Of Blue", dok je prošle nedelje u Atlanti bila u žiriju za poslednju sezonu "Američkog idola".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.