ZA NEVERICU: Evo ko je drugi najbogatiji glumac na svetu!

Izvor: Press, 29.Maj.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEVERICU: Evo ko je drugi najbogatiji glumac na svetu!

Ma ni mi nemamo pojma. Ovaj glumac je najveća zvezda u Bolivudu, a sa svojim bogatstvom koje se procenjuje na 600 miliona dolara on se nalazi na drugom mestu zapravo holivudske liste glumaca.
Šah je iza sebe, slobodno možemo reći, u magli, ostavio Tom Kruza, Džonija Depa, Džek Nikolsona. Neverovatno?! I nama je...
Elem, evo i koja reč o ovom glumačkom "gigantu". Proslavio se ulogom u filmu "Deewana" još 1992. godine. Potom u idijskim sapunicama. Koje su, to mi najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << znamo, onako baš, baš gledane. Naravno, pored španskih i turskih.
Iako je iza sebe ostavio holivudske velikane, Šah nije imao mnogo sreće u Americi. Kada se svojim privatnim avionom zaputio u USA, satima ga je imigraciono držalo na aerodromu. Tek kada je reagovao ambasador, glumac je pušten.
Šah ima i komičnu stranu. Pa tako, kaže, "Kada god vidim da sam postao suviše arogantan, ja krenem u Ameriku". 
Interesantno je i da je Šah našao svoje mesto na listi 100 poznatih ličnosti kojima su ljudi najviše opsednuti.
Evo liste koju je sastavio "Wealth-X", po kojoj je ovaj Indijac u samom vrhu.
1. Džeri Sajnfild 820 milliona
2. Šah Ruh Kan 600 milliona
3. Tom Kruz 480 milliona
4. Tajler Peri 450 milliona
5. Džoni Dep 450 milliona
6. Džek Nikolson 400 milliona
7. Tom Henks 390 milliona
8. Bil Kozbi 380 milliona
9. Klint Istvud 370 milliona
10. Adam Sendler 340 milliona

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.