Izvor: Press, 28.Jun.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA 2 SATA PONOVO HAOS: U Šimanovce ZAJEDNO stižu najveće rivalke, svi JEDVA ČEKAJU!

Rijaliti se ipak nije završio
Rijaliti "Zadruga" završen je pre osam dana, ali naši zadrugari i dalje su glavna tema svih! Kako su gledaoci prethodnih dana imali prilike da postavljaju pitanja svojim favoritima i onima koji to nisu, to će se desiti i večeras, a u studio stižu njih dve i nema sumnje da će pomrsiti konce!
NA STOJKOVIĆEVOM INSTAGRAMU IZNENAĐENJE! Postavio sliku koja NEMA veze >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa Mondijalom. SREĆA je ovde SVE (FOTO)
KIJINA POBEDA NAMEŠTENA?! Oglasio se i Željko Mitrović! (VIDEO)







Naime, večeras će se u studiju u emisiji "Zadruga - narod pita" naći Maca Diskrecija i Teodora Džehverović koje će iskreno i bez dlake na jeziku odgovarati na sva pitanja gledalaca. 
NISAM ZNALA HOĆU LI PREŽIVETI: Jelena Kostov o ozbiljnoj TRAUMI koja ju je zadesila
 
Maca Diskrecija

Foto: Srbija Danas

 
Sigurno je da će emisija biti uzbudljiva jer su ove dve dojučerašnje cimerke bile u žestokom sukobu svih devet meseci koliko je rijaliti trajao.
ZAMALO OTKAZANO VENČANJE DECENIJE: Aleksandra je na dan venčanja bila U HAOSU, a evo i zbog ČEGA!

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.