Izvor: Njuz.net, 02.Okt.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin unosi MiG-ove u Srbiju u delovima od po 9.000 evra

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 2. oktobar 2017, (Njuz) – Ruske MiG-ove, koje je Srbija dobila na poklon za 185 miliona evra, u zemlju će uneti ministar odbrane Aleksandar Vulin u delovima od po 9.000 evra, saznaje Njuz.
Ministar odbrane se na ovaj potez odlučio kako bi sve bilo po zakonu i kako MiG-ovi ne bi bili carinjeni.
To znači da će Vulin uneti šest MiG-ova u delovima u 20.556 tura. Prema rečima našeg izvora, Vulin već neko vreme unosi delove MiG-ova, a čitav posao trebalo bi da završi >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << do 20. oktobra.
– Iako će neko pomisliti da je ovo nemoguće, ministar Vulin je na vreme počeo sa realizaciom ovog plana, a veliku podršku mu je dao i MUP Srbije koji mu je uvek brzo obezbedio novi pasoš kad bi prethodni popunio pečatima carinika – kaže naš izvor.
Na pitanje Njuza, da li je tačno da u delovima unosi MiG-ove, Vulin je odgovorio:
– Da li sam ja jedini ministar odbrane na svetu koji mora da objašnjava kako je uneo MiG-ove u svoju zemlju. Kao da nisam mogao da prepustim da svih šest letelica odjednom donese predsednik Vučić. Da li biste i onda od ovoga pravili temu – rekao je Vulin.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.