Izvor: Njuz.net, 08.Jan.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin u 23 parčeta tetkine česnice našao po 9.000 evra

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 8. januar 2018, (Njuz) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je za Božić ženinu tetku iz Kanade i prilikom lomljena česnice u 23 parčeta našao po 9.000 evra.
Vulin je rekao da je ovo prvi put da mu se ovako nešto desi.
– Ja nikada u česnici nisam našao ni dinar, a kamoli 9.000 evra i to 23 puta. Ovo je nešto neverovatno – naveo je Vulin.
Ministar odbrane i lider Pokreta Socijalista istakao je da je ovo za njega posebna čast jer je dobro poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da je on ubeđeni komunista i levičar.
– Nije najvažnije da li sam ja našao 23 puta po 9.000 evra u česnica. Najvažnije je da mladi ljudi iz ovoga što se meni desilo izvuku pouku da nadu nikada ne treba gubiti, da bolje sutra uvek može da vam se desi i da treba verovati. Verovati u sebe, u svoj rad, u svoje sposobnosti – kaže Vulin.
On je dodao i da je veoma srećan zbog ovoga, ali da mu je to donelo jednu dodatnu obavezu jer će sada morati 23 puta da ide kod tetke kako bi taj novac doneo u Srbiju.
Ekipa Njuza

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.