Izvor: Njuz.net, 26.Avg.2017, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić savetovao građane da kupe nešto u Ikei umesto što gladuju

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 19. avgust 2017, (Njuz) – -Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na žalbe građana koji tvrde da žive na ivici egzistencije i pozvao ih da manje gladuju, a više kupuju u Ikei.
– Dolaskom Ikee, Srbija je postala deo razvijenog sveta i potpuno je besmisleno da neki ljudi svoje vreme gube na gladovanje umesto na kupovinu nameštaja – poručio je Vučić – Moramo jednom prekinuti sa takvim navikama koje su decenijama bile prepreka modernizaciji našeg društva >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i čvrsto zgrabiti priliku koju sam svojim radom obezebedio celokupnom srpskom narodu. Gladovanje i siromaštvo su posledica mentaliteta i zato danas nemamo vremena za spavanje već svi treba da požurimo u Ikeu i tako postanemo deo modernog sveta – izjavio je predsednik.
Radnici “Goše” iz Smederevske Palanke koji su najavili protest ispred Vlade Srbije zbog teškog materijalnog stanja u kome se nalaze kažu da su ozbiljno shvatili Vučićev poziv i da razmišljaju o prekidu štrajka i organizovanju odlaska u Ikeu.
– U poslednja tri meseca sam primio ukupno sto dinara, poslodavac i vlada ne haju za naše probleme. Predsednik Vučić nas je posetio tokom kampanje, čvrsto obećao da će pomoći i svi vidimo da je dolaskom Ikee svoje obećanje ispunio. Stvarno je mnogo lakše i lepše šetati po novoj robnoj kući i kupovati nameštaj jednog tako renomiranog proizvođača nego sedeti kod kuće, gladovati i patiti jer ne možete deci da obezbedite iole pristojan život. Već sam dobio njihov katalog i odabrao jednu ugaonu garnituru koju nameravam da kupim. Hteo sam da uzmem i jednu lepu lampu, ali su mi isekli struju pa bi njena kupovina bilo čisto rasipanje novca – rekao nam je jedan radnik Goše.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.