Vučić preuzeo odgovornost za Hristovo stradanje

Izvor: Njuz.net, 13.Apr.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić preuzeo odgovornost za Hristovo stradanje

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeVučić naglasio da ga je neko pitao da bi i on rekao spasavajte duše / FOTO: Lili Marinic

BEOGRAD,  13. april 2015, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da preuzima potpunu odgovornost za stradanje Hristovo na brdu Golgota kod Jerusalima, ocenivši da javnost nikada neće biti zadovoljna iako je od tragedije prošlo već više od 2000 godina.
- Šta je suština – da je neko želeo da spase naše duše. Iako nisam bio upoznat sa situacijom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ja bih mu rekao da me je pitao, spasavaj duše – rekao je Vučić – Javnost sada traži odgovornost i glavu apostola, istih onih koje slavi na crveno slovo svake godine, samo zarad političkih odnosa i poena. E, pa, ne dam Judu – rekao je premijer i dodao da neće dozvoliti hajku na pojedine apostole.
U daljem ekspozeu premijer je istakao da ne zna da li je Juda poljubio Hrista baš pred hapšenje na Getsimanskoj gori, da možda jeste a možda i nije i da to ništa ne menja jer je najvažnije spasavanje duša.
Prema njegovim rečima, javnost bi i u slučaju da Hristos nije spasao duše bila nezadovoljna.
- Šta je trebalo? Da ne bude razapet? Ja prihvatam punu odgovornost za Hristovo raspeće. Sada je najbitnije spasavati duše i ako je za to potrebno da ja stradam, prihvatam to kao svoj posao ali i usud – izjavio je Vučić.
Dejan Nikolić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.