Izvor: Njuz.net, 02.Apr.2023, 13:56

Vučić ponudio Vučićeviću da uređuje Informer dok je on u zatvoru

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 2. april 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio je Draganu J. Vučićeviću, glavnom i odgovornom uredniku Informera, da uređuje taj dnevni list dok je on u zatvoru.
– Mislio sam da je to neslana šala, pa sam sinoć pozvao Dragana J. Vučićevića telefonom. Međutim, kad sam video da je odlučan da ide u zatvor, ja sam mu ponudio da u tom periodi preuzmem uređivanje Informera, izjavio je Vučić.
Kako je istakao, on je ovo ponudio iako zna >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da će njegovi protivnica jedva dočekati da kažu kako je to mešanje u uređivačku politiku jednog medija i pokušaj da ga stavi pod svoju kontrolu.
– Jedini motiv da ovako nešto ponudim jesta taj što je loše za zemlju da Informer ostane bez svog urednika. Informer je list u kojem se čuje drugačije mišljenje, a bez Vučićevića na čelu, u naletu tajkunskih medija, bojim se da bi tu moglo svašta da se desi. Znam ja jako dobro da neki jedva čekaju da Informer ostane bez Vučićevića, naveo je Vučić.
On je dodao i da će, iako je ostalo još malo vremena, nastaviti da ga ubeđuje da ne ide u zatvor.
– I pored silnih obaveza, dovođenja investitora, odbrane Kosova i Metohije, spreman sam da i ovde pomognem kako Srbija ne bi ostala bez takvog jednog medija. Ne znam da li znate, ja sam bio i malo novinara i dobro znam kako se uređuju mediji. Verujem, bolje od većine urednika u Srbiji. Tako da, Dragana, uz tebe sam. Još jednom te molim, ne idi u zatvor. Kao što si ti mene prijateljski onomad upozoravao, da ti uzvratim na isti način. Dragane, budala si ako odeš u zatvor. A moja ponuda ti je na stolu, rekao je Vučić.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.