Izvor: Njuz.net, 06.Feb.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić odlučio da lično obiđe sve građane koji ne gledaju televiziju

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSRBIJA, 5. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će obići sve građane koji ne gledaju televiziju kako bi im lično predstavio rezultate koje su on i Vlada Srbije postigli.
Predsednik je naveo da, iako se trudi da što više bude prisutan na televizijama i u ostalim medijima, uvek ima onih koji još nisu čuli šta ima da kaže.
– Ako neko misli da je meni lako da u ponedeljak gostujem na Hepiju, u utorak na Pinku, u sredu na RTS-u, a da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ostalim danima držim po dve konferencije dnevno, grdno se vara. Ja uopšte ne volim da se pojavljujem u medijima, nisam taj tip čoveka, ali prosto moram jer i dalje postoji mnogo građana koji nisu obavešteni koliko nam dobro ide i koliko dobro žive – objasnio je predsednik Srbije.
Vučić je rekao da je on jedan, a građana sedam miliona, i da ne može sve da postigne, ali da je krenuo u kampanju od vrata do vrata u nadi da će je završiti pre nego što Srbija uđe u Evropsku uniju.
– U Srbiji postoji dosta onih koji ne gledaju televizije i ne čitaju novine. Ima nažalost i onih koji gledaju pogrešne televizije i čitaju pogrešne novine, koje ne izveštavaju na pravi način o našim neverovatnim uspesima na svim poljima, tako da sam odlučio da obiđem sve te građane – zaključio je predsednik.
Kako nezvanično saznajemo, predsednik će svakom neobaveštenom građaninu održati  petominutnu  prezentaciju o uspesima ove vlasti, a ukoliko budu raspoloženi, dobiće i bonus prezentaciju o mafijaškoj hobotnici koju čine Đilas, Jeremić i Šolak.
Nenad Milosavljević
The post Vučić odlučio da lično obiđe sve građane koji ne gledaju televiziju appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.