Izvor: Njuz.net, 01.Okt.2021, 16:13

Vučić koroni dao rok od 24 sata

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 1. oktobar 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je koroni rok od 24 sata da se povuče ili će narediti hitnu reakciju svih državnih organa, saznaje Njuz iz predsedničkog kabineta.
On još veruje da nisu isrcpljena sva rešenja i da će ovaj potez primorati koronu da pokaže razum i prihvati kompromis.
– Predsednik budno prati dešavanja vezana za epidemiju korone i spreman je da preduzme sve mere iz svoje nadležnosti kako bi zaustavio njeno dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << širenje – kaže naš izvor – Izveštaji koje dobijamo sa terena su prilično zabrinjavajući. Broj zaraženih konstantno raste, probijeni su svi dosadašnji rekordi, a zdravstveni sistem je pred kolapsom. Vučić neće mirno gledati ovakav razvoj situacije i zato je koroni dao rok od 24 sata da se povuče. Ukoliko se ona, pak ogluši o ovo upozorenje, uslediće odlučan odgovor Srbije kojim ćemo svima staviti do znanja da smo spremni da se suprostavimo svakom napadu na naše građane – objašnjava naš izvor.
Kompletna Vlada Srbije podržala je ovaj Vučićev potez, a ministri već spremaju konkretne mere kojima će predsednikov plan biti odmah sproveden u delo.
– Svi smo svesni ozbiljnosti trenutka i istorijske odgovornosti koju imamo – kaže premijerka Ana Brnabić – Sreća je što nas u ovim teškim momentima vodi takav državnik, inače bismo odavno poklekli pred koronom. Spremni smo da mobilišemo sve snage, stanemo pod jednu zastavu i ispunimo Vučićevu komandu. Mere koje ćemo preduzeti će za nekog možda biti bolne, ali se nećemo libiti da učinimo sve što je potrebno da bismo zaštitili srpski živalj – poručila je ona i dodala da vlada uveliko razmišlja o zabrani lajkovanja snimaka doktora Nestorovića, a da je ona lično spremna da siđe među građane i svakom ponaosob objašnjava da je za sve kriv Đilas.
Bojan Savić
The post Vučić koroni dao rok od 24 sata appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.