Izvor: Blic, 15.Nov.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vruć seks mlade glumice uzburkao je javnost, a ovo su najeksplicitnije scene dosad (18+) (VIDEO)

U poslednjoj epizodi serije "Ubice mog oca" mlada glumica Jelisaveta Orašanin pomerila je sve granice seksepila dok sa kolegom u jednoj hotelskoj sobi verno dočarava erotske scene.

Ona, naime, u ulozi Tijane u krevetu jednog hotela gola dočekuje Nikolu, kojeg glumi Peđa Bjelac. Ta scena je toliko eksplicitna i realna da će se o njoj dugo pričati, a njena replika "Jače, jače" neće biti zaboravljena.

Jelisaveta je definitivno pomerila granice seksepila na televizijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << platnu i ovom ulogom upisala se na listu glumica koje su verodostojno odglumile najseksepilnije scene srpske kinematografije.

Među njima je i Katarina Radivojević koja je, nakon što se proslavila ulogom u filmu "Zona Zamfirova" gde je tek razgalila maštu muškaraca u pojedinim scenama, imala scene eksplicitnog seksa u roli "Čarlston za Ognjenku". Ipak, korak dalje napravila je 2009. ulogom u ruskom filmu "Morfijum" gde je osim grudi, pokazala nešto više.

Jedna scena je mnogima ostala zabeležena u sećanju. Glumica je kleknula na kolena i odglumila kako oralno zadovoljava kolegu.

I danas se prepričava čuvena scena iz filma "Otac na službenom putu" koji je proslavio Mirjanu Karanović, a tu scenu pogledajte OVDE. Marija Karan imala je izuzetno erotski momenat u ostvarenju "Sevdah za Karima", a glumica je, kako je sama priznala, bila pred velikim izazovom s obzirom na obilje scena nasilja, tuge, seksa i bola.

Osim ovog ostvarenja, Marija je imala seksi scene sa Nikolom Kojom u filmu "Četvrti čovek".

Scena poljupca dve devojke, Danine Jeftić i Nine Janković, u seriji "Montevideo, Bog te video" u kojoj se njih dve nežno dodiruju i maze nikoga nije ostavila ravnodušnim, a Nina se u istoimenom filmu i obnažila.

Glumica Katarina Marković imala je erotske scene u seriji "Kuku Vaso" sa glumcem Markom Živićem i tada je pokazala čime raspolaže.

Kada govorimo o seksi scenama, nikako ne bi trebalo zaobići film "Haloa - praznik kurvi" koji je imao jednu od najeksplicitnijih scena seksa u istoriji naše kinematografije, a Neda Arenrić je za ulogu Majre nagrađena i Zlatnom arenom

Film govori je o bračnom paru iz Nemačke koji dolazi na odmor u Hrvatsku, na ostrvo Hvar, gde se Majra, poreklom Zagrepčanka a udata za dosta starijeg Manfreda, upušta u ljubavnu aferu sa sinom gospođe u čijoj su kući odseli...

Ranko Zidarić i Neda Arnerić snimili su najeksplicitniju scenu seksa u dotadašnjoj istoriji jugoslovenske kinematografije.

Mira Furlan važi za jednu od najseksepilnijih žena našeg filma, a snimila je prvu scenu grupnog seksa i to u jugoslovenskom filmu "Lepota poroka".

Ona je seljanka koja se zapošljava kao spremačica u nudističkom kampu, a zavodi je bračni par stranaca (Alen Nuri i Ines Kotman).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.