Vreme je za letnje ljubavi

Izvor: Blic, 04.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za letnje ljubavi

Ljudi se najčešće zaljubljuju u proleće i leto. Na preko 30 u hladu, „hormoni lete k’o baloni", kaže Goca Tržan. Akteri ove priče o novim letnjim ljubavima ne govore ništa. Oni ćute i rade. A kad im se pomene ljubav, priznaju da su u vezi, ali poslovnoj, ili prijateljskoj. „Blic" istražuje koliki je „procenat ljubavi" u svakoj od ove tri veze.

Branka Nevistić i Goran Bregović

Priča da su voditeljka „Piramide" i jedan od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zavodnika na domaćoj estradnoj sceni u ljubavnoj vezi, krenula je kada su se zajedno pojavili na splavu „Ambis". Goran Bregović i Branka Nevistić su i na koncertu Zdravka Čolića bili zajedno, kada je postalo jasno da tu „ima neka tajna veza". Voditeljka priznaje da veza postoji, ali samo poslovna. „Sa prijateljima koji nisu iz sveta muzike snimam pesmu za 'Beoviziju’, a Bregović se ponudio da nam pomogne", objašnjava atraktivna voditeljka.

Da li su u vezi: 50 odsto

Danijel Alibabić i Sonja Kocić

Sonja Kocić, atraktivna plavuša koju su na festivalu u Budvi prozvali srpska Pariz Hilton zbog velike fizičke sličnosti sa hirovitom bogatašicom, u poslednje vreme je često u društvu Danijela Alibabića iz „Nou nejma". Nekoliko dana nakon što se vratila iz Budve, gde je najviše vremena provodila upravo sa popularnim Đetićem, ponovo je otputovala u Crnu Goru. Njih dvoje se juče viđeni u jednom podgoričkom kafiću, a prijatelji za susednim stolom su se u šali raspitivali kada će biti svadba. „Sonja je lepa i pametna devojka, divno se slažemo i imamo mnogo tema za razgovor. Lepo mi je s njom, a ostalo je tajna", zagonetan je Danijel.

Da li su u vezi: 90 odsto

Silvija Nedeljković i Nemanja Stevanović

Da između ovo dvoje učesnika šoua „Zvezde Granda" postoji nešto bilo je jasno kada je Silvija ispala iz daljeg takmičenja, a Nemanja odmah prišao da je teši. Sledećih nedelja Silvija je dolazila u ulozi Nemanjinog navijača, obučena u majicu s njegovim likom. Prošle subote, oboje su, glasovima publike i žirija, vraćeni među finaliste ovog muzičkog takmičenja, a priča se da su uspeh slavili zajedno.

„Nemanja i ja smo se baš našli. Super se kapiramo, družimo se, delimo i dobro i zlo. Mnogo ga volim, ali samo kao prijatelja", kaže Silvija Nedeljković.

Da li su u vezi: 65 odsto

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.