Vrelije od ovog ne može! Kada je Sandra Afrika isturila brutalno seksi guzu, muškarci nisu mogli da skrenu pogled od nje! (FOTO)

Izvor: Press, 24.Apr.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrelije od ovog ne može! Kada je Sandra Afrika isturila brutalno seksi guzu, muškarci nisu mogli da skrenu pogled od nje! (FOTO)

Pevačica je ovom fotografijom raspametila muški rod, a komplimenti su se samo nizali
Atraktivna pevačica Sandra Afrika žari i pali gde god da se pojavi, a još kad se skine u bikini i pokaže zategnutu guzu po kojoj je popularna, muškarcima nije dobro.
Tako je i ovoga puta bilo, Sandra je otputovala na Ibicu i upravo tamo je napravila vrelu fotku na kojoj je njena pozadima bila u prvom planu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Devojka istetovirala Radino ime na telu, pevačica joj od šoka poručila da će je ubiti! (FOTO)
Preplanula i više nego izazovna pevačica, izazvala je pravi haos na društvenim mrežama. Ova slika za svega 13 minuta dobila je preko 5 i po hiljada lajkova i gomilu pozitivnih komentara.
Sandra Afrika pokazala guzu za desetku Foto: Instagram/sandraafrika

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.