Vrela slika policajke u službenim kolima!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vrela" slika policajke u službenim kolima!

Meksička policija suspendovala je službenicu Nidiju Garsiju jer se slikala polugola u službenom automobilu, prenosi "Dejli mejl".

Garsija ubuduće neće zavoditi red u mestu Eskobedo, nedaleko od Montereja, nakon što je u toplesu napravila selfi i sliku okačila na Fejsbuku.

Majka dvoje dece je razrešena dužnosti, iako je ubrzo usledilo izvinjenje.

- Pogrešila sam jer sam se slikala na poslu i sa uniformom. Želim da se izvinim sekretaru bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i pravde, kao i stanovnicima Eskobeda zbog mog nemoralnog čina - napisala je Garsija na svom Fejsbuk profilu.

Slika je momentalno zapalila društvene mreže i istovremeno izazvala podeljenu reakciju u Meksiku.

Dok je jedni podržavaju, jer "nikoga nije povredila", drugi smatraju da su ovakvi izleti policije glavni razlozi velikog broja kriminalnih radnji u tom delu zemlje.

- Bar neće ostati bez posla, sigurno će dobiti poziv da se slika za "Plejboj", našalio se jedan od učesnika diskusije na društvenim mrežama.

Ovo, međutim, nije prvi slučaj inkriminišućih slika pripadnika meksičke policije. Pre tri godine dva policajca su suspendovana pošto su ovekovečili kako u helikopteru prevoze lokalne devojke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.