Vratio se Šumaher? (FOTO)

Izvor: Mondo, 15.Nov.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio se Šumaher? (FOTO)

Bivši šampion Formule 1 je sada na društvenim mrežama.

Bivši šampion Formule 1 Mihael Šumaher (47) se pojavio na društvenim mrežama, i iako ne vodi direktno on Facebook i Instagram profil, već njegov PR tim, fanovi su radosno dočekali makar i ovakav znak "života" nakon tragične nesreće na skijanju zbog koje je bio u komi.

Šumaherov debi pre četvrt veka

"Nastavi da se boriš - nikad ne odustaj", natpis je koji stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na njegovoj Facebook strani, a administratori su istakli da je u pitanju platforma na kojoj su svi dobrodošli da dele sećanja na legendu Formule 1.

Michael @ drivers group photo prior to Adelaide GP 1994 and his first title #TeamMichael #TeamMS #keepfighting

A photo posted by Michael Schumacher (@michaelschumacher) on Nov 14, 2016 at 2:21am PST

"Dobrodošli na Mihaelov prostor! Volimo da delimo sva sećanja sa vama i koji je bolji početak za to od predstojeće godišnjice Mihaelove prve osvojene svetske titule. Od 13. novembra, ova stranica će biti 'sastajalište' za skupljanje i razmenu uspomena i slavljenja Mihaelovih mnogih postignuća, kao gest zahvalnosti svima vama divnim fanovima", piše na zvaničnoj Facebook stranici.

Povezane vestiŠumaheri prodaju i kola: Lečenje 140.000 nedeljnoNaslednik je spreman: Šumijev sin seo u bolid

Procurila istina: Mihael Šumaher je kao biljka

Pored toga, pokrenut je i zvanični Instagram profil, a nemački mediji najavljuju da će uskoro biti i Twitter.

Tim povodom oglasio se i Niko Rozenberg, Šumaherov timski kolega, i poželeo mu dobrodošlicu na društvene mreže.

Šumaher se oporavlja kod kuće u Švajcarskoj od kad je otpušten iz bolnice, ali je malo informacija podeljeno što se tiče njegovog zdravlja i trenutno stanje nije poznato.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.