Vratili su se! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Feb.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratili su se! (VIDEO)

Jedva čekate, ili ste zgroženi?

Ekipa iz rijalitija "Jersey Shore" vraća se u aprilu u novoj avanturi, objavio je MTV.

Popularni rijaliti o mladim Amerikancima italijanskog porekla počeo je da se prikazuje 2009. i odmah privukao veliku pažnju javnosti. Osam mladića i devojaka pokazali su "najbolje i najgore" iz "gvido" načina života, koji se uglavnom svodi na solarijum, piće, žurke i neobavezne intimne "susrete".

Učesnici - Snuki, Situacija, Roni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Semi, Dženi, Dina, Vini i Poli - dobijali su stotine hiljada dolara po epizodi, a njihove doživljaje gledali su milioni gledalaca širom sveta. Mnogi su se bunili da "Džerzijevci" promovišu samo najgore od svog životnog stila. Svaka epizoda bila je pretrpana užasnom garderobom, preteranim kvarcovanjem i šminkanjem, pijanim večerima koje su se završavale ili svađom, ili "vaćarenjem", ili obe te stvari. Par puta su učesnici i hapšeni zbog tuče, ometanja javnog reda i mira i pijanstva u javnosti, što su naravno kamere zabeležile a MTV emitovao.

Od originalne ekipe, jedino se neće vratiti Semi, koja je sa učesnikom Ronijem imala turbulentnu vezu i ne želi da se vraća u tu "dramu".

Prva epizoda njihovog novog šoua nazvanog "Porodični odmor" biće prikazana 5. aprila simultano u 180 zemalja, što je prvi put da MTV na taj način promoviše svoj sadržaj.

Pogledajte!

ITS HAPPENING: JERZDAY IS BACK! April 5th @ 8pm MAWMAS ❤️❤️ #JSfamilyVacation #WereOld #StillDelinquents #JerseyShore

A post shared by Nicole "Snooki" Polizzi (@snooki) on Feb 7, 2018 at 10:02am PST

Ovako su se 2012. učesnici oprostili od kuće u kojoj su proveli šest sezona.



Izvor: YouTube/MTV

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.