Vraća se Fil Kolins

Izvor: Radio 021, 29.Okt.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se Fil Kolins

Britanski muzičar Fil Kolins, jedan od najuspešnijih umetnika 1980-ih, najavio je povratak na scenu novim albumom i turnejom.

Bivši pevač i bubnjar grupe "Dženesis" rekao je u intervjuu za magazin Rolingstoun da je opremio studio u svom domu u Majamiju i da će za mesec dana početi rad na novim pesmama. "Zvanično više nisam u penziji", naveo je slavni muzičar.

Kako prenosi AFP, 64-godišnji roker je 2011. godine objavio da se povlači sa scene, ali se u međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << predomislio, te za početak planira da 12. decembra održi dobrotvorni koncert u Majamiju. Zahvaljujući hitovima poput One More Night, Against All Odds, In The Air Tonight, Another Day in Paradise i A Groovy Kind of Love, Kolins je prodao više od 100 miliona albuma kao solo umetnik i još 150 miliona zajedno sa grupom "Dženesis".

Iako nije izdao nijedan novi materijal od 2002. godine i albuma Testify, Kolins je radio na drugim projektima kao što je pisanje pesama za brodvejski mjuzikl Tarzan.

Kolins je, takođe, otkrio da je okupio bend u kom će se na mestu bubnjara naći Džejson Bonam, sin preminulog člana grupe "Led Cepelin", Džona Bonama.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.