Votford poslao Stuparevića na pozajmicu

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votford poslao Stuparevića na pozajmicu

Filip Stuparević je pre početka prošle sezone postao član Votforda, ali je ostao u Voždovcu još godinu dana. Kada je letos stigao među “stršljenove” bilo je jasno da neće da igra, samo je bilo pitanje gde će na pozajmicu?
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,50 na pobedu Torina protiv Lećea.
Iako su mnogi mislili da će gazda Votforda da pošalje mladog asa na kaljenje u još jedan njegov klub, Udineze, srpski nadapač ide da “peče zanat” u Češku. Stuparević >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će da nosi dres Pribrama.
Ne samo da je stigao u Češku, već je Filip uspeo i da debituje za novi klub. Odigrao je poslednjih deset minuta u nedelju, protiv Mlade Boleslav. Njegov novi klub je ubedljivo poražen – 6:0.
Sećanja radi, mladi srpski reprezentativac je najveći transfer u istoriji “zmajeva”, pošto je za tri miliona postao član “stršljenova”.

The post Votford poslao Stuparevića na pozajmicu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE Senzacija u Senti, fenjeraš otkinuo bod Bačkoj Topoli!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

Ko je verovao da će poslednja Mačva da otkine bod timu iz Bačke Topole? Verovatno ni oni najzagriženiji navijači Šapčana. Ipak, to se desilo. U Senti je završeno bez golova, 0:0.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 6,20 na pobedu Lećea protiv Torina.. Drugoplasirani tum u šampionatu, koji je pola...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.