Izvor: Blic, 04.Jul.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volim da se družim sa muškarcima

Volim da se družim sa muškarcima

Srce mi je puno, konačno mi se ispunila želja. Imala sam lošu sreću sa festivalima. Pokušavala sam poslednje dve godine da odem na festival, ali verovatno im tada nisam bila interesantna - priča Jelena Jevremović, koju smo sreli u Budvi.

Izgleda dobro. Preplanula, u haljinici i cipelicama sa štiklicama.

- Ma kakvi, štiklice mi uopšte nisu smetale dok sam nastupala. Pa ja sam na štiklama odrasla. Imala sam ravne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tabane, pa su mi govorili da treba da nosim štikle, tako da se, pravo da ti kažem, mnogo lakše snalazim na štiklama nego u patikama.

U Budvi je ostala samo za vreme festivala. Posle toga vratila se za Beograd, pošto, kako kaže, ima puno posla. A, odmor u pravom smislu, Jelena planira u avgustu.

- Doći ću tada opet malo do Budve sa dve najbolje drugarice i nekih desetak do 15 drugova. Ma nije to ništa čudno za mene, pošto sam ja uvek bila više u društvu drugara nego drugarica. E, a posle toga planiram nekih dvadesetak dana da odem u Španiju, na Palmu de Majorku i Ibicu. A ovde, u Budvi na festivalu sam sa mamom, tatom i bratom, Marijanom i Nedom. One su moje najbolje drugarice, moja desna ruka, uvek me bodre. Čuvaju mi strah, što se kaže.

A kako se Jelena provodila u Budvi.

- Evo idem na plažu, pocrvenela sam ko rak. Prvog dana kada sam stigla zaspala sam na plaži, zato što sam prethodne večeri bančila po beogradskim diskotekama do ujutru. Idem tu, šunjam se po Budvi, odem malo do kafića- rekla je Jelena. N. Gligorović

Ćero, pokloni se publici

Miki Jevremović je došao sa suprugom u Budvu da bi podržao svoju ćerku Jelenu.

- Jako sam zadovoljan, mada sam bio toliko uzbuđen da nisam ništa konkretno odgledao. Tek kad budem video snimak... Bio sam uzbuđen! Ja kada sam pevao, nikada nisam bio uzbuđen, ali logično je da je to tako, valjda, kada su deca u pitanju. Pred nastup sam joj jednostavno rekao da bez obzira što je brza pesma, ima lep tekst i da ga doživi, da se nekome obrati konkretno, onako u mislima. I rekao sam, pošto mladi ljudi uglavnom izlaze na binu bez poklona, da se pokloni publici kako to valja i kako to red nalaže. I poslušala me je.Prva je koja se poklonila - rekao je uzbuđeni tata Miki.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.