Izvor: Blic, 19.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volim da glumim zavodnike

Volim da glumim zavodnike

Serhio Gojri koji je kod nas ostao upamćen kao beskrupulozni i moćni Jago iz telenovele 'Rubi', u telefonskom intervjuu za 'Blic' potvrdio je da mu prijaju uloge velikih i moćnih zavodnika.

- U telenovelama glumim već 20 godina i uvek sam dobijao takve role, i na tome sam i izgradio karijeru. Ali ne žalim zbog toga. Uloga Jaga, moćnog i beskrupuloznog biznismena, bila mi je veoma interesantna i glumio sam sa uživanjem - kaže Gojri. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Završili ste vojnu školu, ali se bavite glumom i pevanjem.

- Da, to je prosto bila sudbina. Sasvim slučajno sam pozvan da budem statista u nekoj seriji, i tako je sve počelo. Pevanje je došlo kasnije ali me je oduvek zanimalo. S druge strane, lik Jaga mi je doneo neočekivanu popularnost, što mi je simpatično.

U seriji 'Rubi' ste kao Jago bili u vezi sa dvema najlepšim glumicama, prelepom Marlene Favela i fatalnom Barbarom Mori. Kako je vaša supruga reagovala na to?

- Moja žena Teli Filipini je mnogo, mnogo lepša od obe. Sasvim je sigurno da joj nije bilo svejedno dok je gledala moje strastvene scene sa Barbarom ili Marlene, ali ona je veoma inteligentna i puna razumevanja, tako da nije bilo nikakvih problema. Osim toga, mi smo u braku već trideset godina, imamo troje dece, a svakako je olakšavajuća okolnost i to što je ona glumica.

Imate li neostvareni san?

- Želeo bih da uradim produkciju za neki holivudski film. B. Tasić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.