Voli Teslu i Đokovića: Upoznajte Milicu Vukliš, predstavnicu Srbije na izboru MIS SVETA

Izvor: 24sata, 14.Dec.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voli Teslu i Đokovića: Upoznajte Milicu Vukliš, predstavnicu Srbije na izboru MIS SVETA

Večeras se u Londonu održava izbor za najlepšu devojku na svetu. Naša predstavnica je Milica Vukliš, koja je 2013. godine proglašena za najlepšu devojku Srbije.

Milica nije favorit po kladionicama. Inače, ova devojka je student Građevinskog fakulteta, kojoj je želja da jednog dana napravi revolucionarno inženjersko delo. Za sajt takmičenja "Mis sveta", Milica je rekla da joj je omiljeni sajt njenog fakulteta >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << jer tamo pronalazi informacije o studiranju.

Milica Vukliš, Mis Srbije, studira Građevinu i voli modu

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Izbor za Mis sveta - UŽIVO

Izvor: Mondo, 14.Dec.2014

Pratite izbor za najlepšu ženu na svetu!..Foto: AP/ Joel Ryan.. U Londonu se danas bira Mis sveta. Videli smo lepotice sa svih meridijana, saznali kako su se spremale za veliko finale, a sada je došao dan kada će jedna od njih poneti krunu, lentu i titulu najlepše žene na svetu...Boje Srbije brani...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.