Vojvodina ide na generalnu probu u Mađarsku

Izvor: Dzungla.org, 14.Feb.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ide na generalnu probu u Mađarsku

FUDBALERI Vojvodine u subotu će u mađarskom gradu Kečkemetu s istoimenom ekipom imati generalnu probu pred start prolećnog dela prvenstva. Strateg Novosađana Branko Babić izvešće sastav koji će 22. februara biti gost Donjem Sremu.- Očekujem da svi pokažu kvalitet i odnos prema dresu. Imaćemo odgovarajući test i zahtevaću da, uprkos mladosti koja je naša karakteristika, izgradimo pobednički mentalitet. Sigurno, biće grešaka, ali sam spreman da istrpim i sačekam da mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << igrači napreduju iz meča u meč – rekao je Babić.Ako je suditi prema dosadašnjem učinku, trener Babić će danas izvesti sledeći sastav: Žakula (Jovanić) – Živković, Đurić, Pekarić, Puškarić – Radoja, Milinković-Savić, Vranješ – Alivodić, Veselinović, Gaćinović. OpširnijeVečernje Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Babić: "Zahtevam pobednički mentalitet"

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2014

Trener Vojvodine, Branko Sosa Babić, poručio je da će od svojih izabranika u prolećnom delu sezone zahtevati da izgrade pobednički mentalitet, uprkos činjenici da će biti među najmlađim ekipama u JSL.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.