Vojnik zaprosio pogrešnu ženu! (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Jan.2011, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojnik zaprosio pogrešnu ženu! (VIDEO)

Britanski vojnik je zaprosio pogrešnu ženu. Hteo je iz Avganistana da nazove svoju, po svemu sudeći trudnu devojku Samantu, ali je okrenuo pogrešan broj pa je dirljiva poruka sa prosidbom završila na telefonskoj sekretarici 44-godišnje Diane Pots, majke troje dece. Diana sad pokušava putem britanskih medija da pronađe Samantu, kako bi joj prenela poruku. Uverena je kako devojka ovog vojnika živi negde u njenoj blizini, budući da očigledno imaju slične telefonske brojeve.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Hej bebice, ja sam. Oprosti, nisam mogao da te nazovem prošlog meseca, znaš kako je ovde. Trebalo bi da se vratim za tri meseca pa ćemo opet biti zajedno. Žao mi je što ni ovaj put nisam uspeo da te čujem, ali pričaćemo sledećeg meseca. Ne zaboravi da te volim!

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Toliko te volim, svim svojim srcem i pitaću te, nemoj odgovoriti, očigledno ne možeš odgovoriti, ali, hoćeš li se udati za mene? Volim te i mnogo sam tužan što nismo danas imali prilike da razgovaramo, ali ti znaš da te volim, zar ne? Volim te svim svojim srcem. Ne mogu da dočekam da rodiš moje dete, mog malog vojnika. Daću sve od sebe kako bih te štitio... Moram sad da se vratim nazad tamo. Volim te svim svojim srcem, nemoj to nikad zaboraviti, volim te. Samantha, volim te, naveo je u poruci zasad nepoznati britanski vojnik.

Diana je poruku na telefonskoj sekretarici čula nakon što se vratila sa posla.

- Veza je bila loša. Bila sam u šoku i preslušala sam poruku nekoliko puta. Zvučao je jako mlad, kao da mu je tek 18. godina. Rekao je da će je nazvati opet idućeg meseca i da bi trebalo da bude kod kuće za tri meseca, ispričala je Diana britanskim novinarima.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.