Voditeljka se opustila, a onda je shvatila da je ponovo u programu! (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Apr.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka se opustila, a onda je shvatila da je ponovo u programu! (FOTO/VIDEO)

Svi ponekad pravimo pauzu u poslu i pazimo da nas šef ne uhvati, međutim kada se to desi usred živog programa, teško se možete izvući!

U videu koji je brzo posao viralan, voditeljka Ej-Bi-Si Njuza, Nataša Ekselbi je bukvalno poskočila sa stolice kada je shvatila da je pauza gotova i da je ponovo u programu.

Some say Aussie journalist Natasha Exelby is now being punished for it https://t.co/Qt3QZDKNks

Posle snimljenog priloga, kamera se vratila na Ekselbi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koja se u tom trenutku igrala sa olovkom.

Par sekundi joj je trebalo da shvati da je ponovo u programu, a onda je burno odreagovala i nasmejala celu planetu!

ABC newsreader Natasha Exelby misses her cue on live TV – video blooper https://t.co/HL4I9UjLI5 via @YouTube

Čim je uvidela da gori lampica na kameri, voditeljka se sabrala i vratila na dužnost i najavila prilog koji sledi.

Video koji traje 12 sekundi, a koji je podeljen više hiljada puta na Tviteri i Fejsbuku, pogledan je vise od 84. 000 puta do sada.

With apologies to @NatashaExelby, this is now my new go-to GIF for reacting to crazy stuff I see on the Interwebs: pic.twitter.com/rPIoJoJBwE

Nataša je poznata voditejka koja već dugo radi na televiziji i ima dosta iskusta u različitim situacijama i projektima vezanim za medjie.

Iako je ona posle ovog incidenta preplašena i postiđena, cela Australija je stala na njenu stranu i kaže da je njena reakcija "super". Mnoge kolege su je ohrabrila i rekle da je to u redu i da može svakome da se desi, a neko je čak nazvao nacionalnim herojem.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.