Vodimo vas na nastup di-džeja Entonija Pape

Izvor: Blic, 14.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na nastup di-džeja Entonija Pape

Jedan od lidera elektronske muzičke scene, progresiv haus di-džej Entoni Papa nastupiće u subotu, 15. septembra, u bašti Centra „Sava" sa početkom u 22 časa.

Entoni je muzikom počeo da se bavi kada je imao trinaest godina. Šest godina kasnije pobeđuje na takmičenju „Mixmag", a četiri godine kasnije nastupa za „Renaissance" i izdaje za „Global Underground’s". Karte za ovu žurku mogu se kupiti u Bilet servisu, „Mamutu", „Megastoru" i IPS prodavnicama širom Srbije po ceni od 750 dinara. Najbržih pet čitalaca koji se jave danas od 13.00 do 13.05 na telefon 011-333-46-21, dobiće po dve karte za ovu žurku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.