Izvor: Blic, 14.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na nastup DJ Jusefa u „Andergraundu“

U okviru „Tuborg laud end klir" žurke koja se večeras održava u beogradskom klubu „Andergraund" nastupiće popularni britanski haus di-džej Jusef koji je poznat po hitovima „I Like This/The Darkness" i „Circus Parade".

Jusefa, koji svoje setove uvežbava do savršenstva, ubrajaju među najbolje britanske di-džejeve, a njegove numere puštaju Rodžer Sančez, Satoši Tomi, Daren Emerson, Pit Tong i mnogi drugi.

Krajem 2002. počinje da promoviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoje „Circus" večeri u jednom pozorištu u Liverpulu koje je za godinu dana postalo nezaobilazno mesto provoda. Posle dve godine uspešnog rada, klub je dobio nagradu BBC-ja za najbolji klub u Engleskoj. Prošle godine Jusef je zajedno sa Stivom Mekom završio i svoju kompilaciju pod nazivom „The Idea" koju je publika odlično prihvatila.

Za domaću podršku su zaduženi di-džejevi Marko Vuković i Puki, a karte po ceni od 500 dinara se mogu kupiti u „Bilet servisu", „Tiketlajnu" i „Eventimu". Troje najbržih čitalaca koji se danas od 12.00 do 12.05 jave na telefon 011/3334-620, dobiće po dve ulaznice za ovu zabavu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.