Vodila ljubav u avionu sa OVOM poznatom facom!

Izvor: Mondo, 16.Apr.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodila ljubav u avionu sa OVOM poznatom facom!

Pevačica u svojoj autobiografskoj knjizi otkriva s kojim poznatim pevačem je imala seksualni odnos na letu do Japana.

U knjizi popularne britanske pevačice Lili Alen, saznaćemo šta se dogodilo na letu do Japana i kako je izgledalo "zezanje" tokom odlaska na Fudži Rok festival.

Ona i Lijam Galager su zajedno putovali na poznati japanski festival, a festivalska atomsfera je počela još na samom aerodromu.

"Popili smo mnogo šampanjca i pre nego što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ušli u avion. A onda smo tokom leta odlučili da prekratimo vreme seksom", napisala je Lili. Ona se u knjizi dotakla i situacije kada je naletela na Lijamovu suprugu i njega, nekoliko meseci nakon tog "vrućeg" leta.

"Po krugovima poznatih britanskih faca već se uveliko pričalo o nama, ali su ljudi misli da je trač. Kada sam srela Nikol i Lijama, prišla sam im i javila se. Videlo se da Nikol nije baš prijatno, jer i ona znala za nas", piše Lili Alen.

Knjiga "Moje misli", koju je napisala britanska pevačica biće objavljena do kraja godine, a njen menadžer kaže da će ovo delo napraviti pravi bum na tržištu.

Pevač grupe Oasis, Lijam Galager oženio je Nikol Eplton u februaru 2008. godine. Oni su već bili u braku, kada je pevač imao aferu sa Lili Alen. Nikol i Lijam su se razveli u aprilu pre četiri godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.