Vlasnik je pitao psa da li zna šta je LJUBAV: Ovo je njegova reakcija koja je oduševila sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 13:08

Vlasnik je pitao psa da li zna šta je LJUBAV: Ovo je njegova reakcija koja je oduševila sve (VIDEO)

Ovo je divno!

Uvek se polemiše koliko psi mogu ogu da razumeju reči, a mnogi vlasnici kućnih ljubimaca slažu se da psi mogu razumeti više od samo nekoliko reči.

Najbolji dokaz za to je kujica Luna kojoj je vlasnik postavio posebno pitanje.

Luna ne samo da je pažljivo slušala njegove reči, nego se činilo i da zaista shvata šta on govori. Kad ju je pitao zna li ona "šta znači ljubav?", činilo se da razmišlja o pitanju. Zatim joj daje do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znanja: "Volim te", i čini se da joj je to drago.

Ali, kada je on pitao: "Voliš li me?", ona je pokazala da zna šta je rekao. Ispružila je šapu i dodirnula mu ramena kao da mu želi reći "volim te". Dok je postavljao dodatna pitanja, ona ga je još više udarala šapom. Na kraju, klimnula je glavom u znak saglasnosti, a zatim skočila da ga poljubi u lice.

Video je na TikToku postao viralan, skupivši preko 920.000 pregleda. Mnogi su bili dirnuti Luninom reakcijom. "Ovo je preslatko", napisala je jedna osoba. Druga je dodala: "Naši ljubimci nas zaista mogu razumeti," prenosi Index.hr.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.