Vlado u fabrici oružja

Izvor: Blic, 28.Jan.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado u fabrici oružja

Vlado Georgiev odabrao je Kragujevac za snimanje spota za jednu od numera koje će se naći na njegovom novom albumu.



Popularni hitmejker će narednih sedam dana snimati na jednoj o najatraktivnijih lokacija u starom delu grada. Reč je o nekadašnjoj „Zastavinoj” fabrici oružja iz 19. veka, takozvanoj Topolivnici, koja je pretvorena u muzej i pripada zaštićenoj gradskoj zoni, koja se nalazi u sklopu Miloševog venca.

- Za ovaj vanserijski objekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je doskora bio zatvoren za javnost saznao sam prilikom jedne od mnogobrojnih poseta Kragujevcu. U pitanju je veoma skup spot koji snimamo najsavremenijom filmskom tehnikom - rekao je Vlado Georgiev, nakon što je prošle noći, jedan sat nakon ponoći, stigao na set. Ambijent, koga zbog zgrada sagrađenih od cigala i autentične infrastrukture iz tog vremena, zovu i srpskim Mančesterom, od preksinoć su „zaposeli” bajkeri koji su angažovani u snimanju spota.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.