Izvor: Njuz.net, 28.Mar.2024, 14:05

Vlado Georgiev najavio album kletvi i pretnji

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 28. mart 2024, (Njuz) – Muzičar Vlado Georgiev najavio je danas da radi na albumu kletvi i pretnji koji bi, kako kaže, uskoro trebalo da se nađe u prodaji. On je naveo da je reč o duplom albumu jer je, kako kaže, ovih dana veoma inspirisan kada je reč o kletvama, pretnjama, ali i uvredama i psovkama.
– Ubrzano radim na novom albumu. Nakupilo se dosta materijala jer praktično svakog dana se pojavi neko nov koga imam želju da kunem, vređam ili da mu samo pretim. Krenuo sam i sa promocijom kletvi i pretnji, za sada samo na društvenim mrežama, ali očekujem da će to ljudi uskoro moći da čuju i uživo, možda čak i pre nego što CD ugleda svetlost dana – istakao je pevač.
– Za sada provodim dane...

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.