Vlada Mandić poziva sve: Udružimo se i pomozimo našoj Usniji!

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Mandić poziva sve: Udružimo se i pomozimo našoj Usniji!

Vlada Mandić odlučio je da pomogne Usniji Redžepovoj, koja se od utorka bori za život u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu zbog raka pluća.
Nakon pevačicine potresne ispovesti u kojoj je, između ostalog, rekla da želi da ozdravi, ali da joj za to treba pomoć, bivši rukometaš se prvi odazvao pozivu. Poznat kao veliki humanitarac, a da pritom to nikada nije koristio za svoj lični marketing, Vlada je i ovoga puta rešio da ne sedi skrštenih ruku i javno nudi pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koja je potrebna najpoznatijoj Koštani. On se iskreno sažalio na pevačicu, pa želi da joj omogući lakši oporavak. Iako je lično ne poznaje, njega je ozbiljna zdravstvena situacija Redžepove naterala u plač.
On će narednih dana posetiti pevačicu u bolnici i lično joj odneti pomoć jer smatra da ona treba da oseti da nije ostala sama i da su svi uz nju do kraja, piše Kurir.
S druge strane, Mandić je prvo insistirao da njegova pomoć ostane u tajnosti. Međutim, promenio je mišljenje i odlučio da pozove sve ljude dobre volje da pomognu pevačici da se izbori s problemima.
Udružimo se i pomozimo našoj Usniji. Legenda treba da živi“, naglasio je Vlada.
Podsetimo, Redžepovoj se u ponedeljak pogoršalo zdravstveno stanje, pa je u utorak sa bratom i snajom iz Skoplja, gde se lečila, došla u Beograd. Zbog kritičnog stanja hospitalizovana je u Kliničko-bolničkom centru. Ona je pre dva dana primila ekipu Kurira, sačekala je u postelji i natenane prepričala muku kroz koju prolazi.

#svet
The post Vlada Mandić poziva sve: Udružimo se i pomozimo našoj Usniji! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.